Opstaldning

Opstaldning

Opstaldning med hestevelfærd i højsæde

Vi tilbyder opstaldning i løsdrift eller boks. Der er stort fokus på store folde, lange foldtider, løsdrifte, slowfeeders og vandrefold. Der er et dejligt staldmiljø på stedet med et hyggeligt fællesskab og mulighed for undervisning af både begyndere og øvede.
Vi bruger tørvestrøelse og træpiller i vores løsdrifte og hø, wrap eller græs som stråfoder (ca. 2 kg. pr. 100 kg. hest i døgnet - ekstra kan tilkøbes).

Hestehøj Ridecenter ligger lokalt i Odense S på Lindvedvej 70 med bus lige til døren, stor udendørs bane med lys, lille ridehus og flere gode turmuligheder i nærområdet.

Vi er en selvpasser stald med turnus ordning, hvor alle opstaldere og parter skiftes til at hjælpe med pasningen af hestene. Man har en dag ca. 2 gange om måneden, hvor man skal muge ud, give hø, fylde vand o.l. ved alle hestene. Derudover holder vi arbejdsdage ca. hver anden måned, hvor alle skal give en hånd med forskellige arbejdsopgaver på stedet.
Har man hest i boks om natten, laver man en turnus ordning med de andre, som har deres heste i boks mht. udluk om morgenen. Den almindelige turnus ordning sørger for indluk. Bokshestene får krybbefoder af dem, som lukker ind/ud morgen og aften.
Alle i stalden er rigtig gode til at hjælpe hinanden, når der er behov for det - om det så gælder feriepasning, fodring, bytning af turnus dage osv.

Priser
Priser pr. måned
 • Hest/pony boks
  Kr. 1.700,-/1.600,-

  Pris er med stråfoder, uden strøelse

 • Hest løsdrift
  Kr. 1.700,-

  Pris er med strøelse og stråfoder

 • Pony løsdrift
  Kr. 1.600,-

  Pris er med strøelse og stråfoder

Kontakt os

Opstaldning, part, undervisning & praktisk/admin
Rachel Langford
T: +45 6055 2888
rachelundervisning@gmail.com
OBS i perioden oktober-december 2019 står Isabella Langford for mandags og onsdags holdene. Læs mere under "vi tilbyder" og så "undervisning".

Undervisning, træningsheste, ridelejre/kurser & praktisk/admin
Sara Siobahn
Tlf: +45 2341 9864
siobahn@live.dk

Foder
Nina Langford
Tlf: +45 5151 2421
nina@hestehoejridecenter.dk

Opstaldning, part & undervisning m.m.
CVR 28365489
Hestehøj Ridecenter
Lindvedvej 70
5260 Odense S

Vi samarbejder med GratisGødning om en grøn løsning til haven.

Copyright © Hestehøj Ridecenter