Med hestens trivsel i fokus

Undervisning, træning og opstaldning med hestevelfærd i højsæde!

Med hestens trivsel i fokus!

Om Hestehøj Ridecenter

Hestehøj Ridecenter er et mindre sted beliggende i Højby, Odense S, som tilbyder undervisning, part på elevheste, træning af heste, opstaldning samt ridelejre, kurser og foredrag m.m.

Vi er en mindre gruppe passionerede mennesker, der overtog stedet i februar 2017. Vi har arbejdet meget for at gøre stedet til vores eget og er stadig under konstant udvikling. Vores ønske er et hyggeligt ridecenter med et godt fællesskab, hvor der er fokus på, at både hest og rytter trives.
Vi interesserer os meget for hestens adfærd, læringsteori, klikkertræning, anatomi, biomekanik og sund bevægelse/ridning, hvilket også er det, der er fokus på i vores undervisning og elevskole. Vores elevheste er bidløse og bliver, udover dyrlæge og smed, også passet med tandlæge, behandling af osteopat, massør, kiropraktor o.l. samt får det naturlige kvalitets foder Nordic Horse, hvilket de trives på. Vi tilstræber os et aktivt foldmiljø med løsdrifte, store folde, lange foldtider, slowfeeders og vandrefold.

Elevskolen

Det handler ikke kun om ridning...

Hos os handler det ikke kun om ridning, men også om at give både hesten og eleven en god og lærerig oplevelse. Blandt andet derfor har vi max fire elever pr. hold, så hver enkelt har mulighed for at lære noget individuelt. Vi har hold for både små og store, begyndere og øvede.

Heste i samhørighed

Sara Siobahn

Sara er uddannet holistisk rideunderviser og har stor viden indenfor biomekanik, læringsteori, adfærd og klikkertræning m.m. Hun har stor erfaring med mange forskellige typer heste og ryttere og tilbyder undervisning indenfor dressur (biomekanik), spring, trailertræning, adfærdsproblemer, miljøtræning m.m. Der er i undervisningen stort fokus på hestens biomekanik og anatomi samt gensidig kommunikation og forståelse.
Sara arbejder også med træning af heste, ridelejre og kurser.

Gensidig forståelse mellem dyr & menneske

Rachel Langford

Rachel er uddannet holistisk rideunderviser og har haft med heste at gøre i over 15 år. I sin træning af heste har hun gennem årene især haft interesse for sund og styrkende bevægelse/biomekanisk korrekt dressur, klikkertræning og bidløs ridning. Hun står for miniput/begynder holdene, hvor der er stort fokus på grundlæggende balance, styring og forståelse af hesten.
Rachel står til dagligt også for det praktiske på stedet, træning af heste og pasning af elevhestene m.m.

OBS i perioden oktober-december 2019 står Isabella Langford for begynder holdene mandage og onsdage. Rachel tilbyder fortsat ene- og parlektioner.
Isabella har redet næsten hele sit liv og beskæftiger sig både med spring, dressur samt laver mange tricks og kunster med sin hest som f.eks. stejle, ligge ned og ridning/træning uden udstyr m.m. Hun er rigtig dygtig og interessere sig meget for heste og ridning. Hun underviser også som vikar på de lettere øvede/øvede hold tirsdage og torsdage.

Kontakt os

Opstaldning, part, undervisning & praktisk/admin
Rachel Langford
T: +45 6055 2888
rachelundervisning@gmail.com
OBS i perioden oktober-december 2019 står Isabella Langford for mandags og onsdags holdene. Læs mere under "vi tilbyder" og så "undervisning".

Undervisning, træningsheste, ridelejre/kurser & praktisk/admin
Sara Siobahn
Tlf: +45 2341 9864
siobahn@live.dk

Foder
Nina Langford
Tlf: +45 5151 2421
nina@hestehoejridecenter.dk

Opstaldning, part & undervisning m.m.
CVR 28365489
Hestehøj Ridecenter
Lindvedvej 70
5260 Odense S

Vi samarbejder med GratisGødning om en grøn løsning til haven.

Copyright © Hestehøj Ridecenter