Med hestens trivsel i fokus

Undervisning, træning og opstaldning med hestevelfærd i højsæde!

Vigtig information

Hestehøj Ridecenter vil pr. 1.august blive overdraget til Camilla Stormont.

Du kan finde Camillas nye hjemmeside her.

Nogle af de produkter vi normalt tilbyder, tilbyder vi derfor ikke længere og følgende kan du rette disse henvendelser til Camilla via ovenstående link.

Du kan læse på de enkelte sider, hvilke produkter, der er berørt af denne overgang.

Med hestens trivsel i fokus!

Om Hestehøj Ridecenter

Hestehøj Ridecenter er et mindre sted beliggende i Højby, Odense S, som tilbyder undervisning, part på elevheste, træning af heste, opstaldning samt ridelejre, kurser og foredrag m.m.

Vi er en mindre gruppe passionerede mennesker, der overtog stedet i februar 2017. Vi har arbejdet meget for at gøre stedet til vores eget og er stadig under konstant udvikling. Vores ønske er et hyggeligt ridecenter med et godt fællesskab, hvor der er fokus på, at både hest og rytter trives.
Vi interesserer os meget for hestens adfærd, læringsteori, klikkertræning, anatomi, biomekanik og sund bevægelse/ridning, hvilket også er det, der er fokus på i vores undervisning og elevskole. Vores elevheste er bidløse og bliver, udover dyrlæge og smed, også passet med tandlæge, behandling af osteopat, massør, kiropraktor o.l. samt får det naturlige kvalitets foder Nordic Horse, hvilket de trives på. Vi tilstræber os et aktivt foldmiljø med løsdrifte, store folde, lange foldtider, slowfeeders og vandrefold.

Elevskolen

Det handler ikke kun om ridning…

Hos os handler det ikke kun om ridning, men også om at give både hesten og eleven en god og lærerig oplevelse. Blandt andet derfor har vi max fire elever pr. hold, så hver enkelt har mulighed for at lære noget individuelt. Vi har hold for både små og store, begyndere og øvede.

Heste i samhørighed

Sara Siobahn

Sara er uddannet holistisk rideunderviser og har stor viden indenfor biomekanik, læringsteori, adfærd og klikkertræning m.m. Hun har stor erfaring med mange forskellige typer heste og ryttere og tilbyder undervisning indenfor dressur (biomekanik), spring, trailertræning, adfærdsproblemer, miljøtræning m.m. Der er i undervisningen stort fokus på hestens biomekanik og anatomi samt gensidig kommunikation og forståelse.
Sara står også for praktiske og administrative ting på stedet.

Gensidig forståelse mellem dyr & menneske

Rachel Langford

Rachel er uddannet holistisk rideunderviser og har haft med heste at gøre i over 15 år. I sin træning af heste har hun gennem årene især haft interesse for sund og styrkende bevægelse/biomekanisk korrekt dressur, klikkertræning og bidløs ridning.
Rachel står til dagligt også for det praktiske og administrative på stedet samt ene- og parlektioner for børn og begyndere.

Mandags og onsdags hold

Isabella Langford

Isabella har redet næsten hele sit liv og beskæftiger sig både med spring, dressur samt laver mange tricks og kunster med sin hest som f.eks. stejle, ligge ned og ridning/træning uden udstyr m.m. Hun arbejder også meget med adfærd og tilridning.
Hun har stor erfaring med mange forskellige heste og ryttere og står for miniput/begynder holdene, hvor der er stort fokus på grundlæggende balance, styring og forståelse af hesten.